Blog Post

Haartrends 2019 dames

  • door followfashion.nl/haartrends-2019
  • 01 mrt., 2019

Haartrends voor de dames 2019

Veel volume

Voerde de natural look afgelopen seizoen(en) vooral de boventoon, nu is veel volume, veel haar en veel krullen de haartrend. 

Hoe creëer je meer volume en/of krullen in je haar? Dat kan op twee manieren: föhn je haar droog terwijl je het borstelt en een beetje toupeert, óf gebruik warmterollers.

Superkort haar

Ultrakort haar was al een trend, en dat is het nu nog steeds. 

Let bij een korte coupe wel op de vorm van je gezicht, want wat bij bijvoorbeeld een rond gezicht heel leuk staat, staat bij een ander gezichtsvorm net iets minder mooi. 

Bij twijfel kun je ons altijd om advies vragen.

De bob

Of je nu heel dun haar of een enorme bos krullen hebt, een bob kan altijd. Vandaar dat dit ook een van de meest gedragen kapsels is.

Warm en rood

De haarkleur trend dit jaar is zonder twijfel warm en rood! 

De kleuren koperrood lichtbruin, koper donkerblond en mahoniebruin zijn haarkleuren die dit jaar helemaal on trend zijn. 

Maar er zijn nog veel meer (rode) trendkleuren waar je uit kunt kiezen. Vind je het lastig om een keuze te maken? kom dan langs bij ons voor advies.

 

Lage paardenstaart en opgestoken haar

Voor lang haar nu al een trend. 

Maar deze look is niet alleen een leuk als daily hair look, je kunt het ook dragen naar een feestje. 

En wist jij dat je voor het mooiste resultaat beter je haar niet dezelfde dag, maar de dag ervoor kunt wassen? Dan is het namelijk net iets te glad om goed te blijven zitten.


25 mrt., 2019
Nieuwe haarmodelijn "EARTH"
Share by: